Jun 22, 2017, 4:10 PM

Името 

  Poetry » Phylosophy
541 0 1

Когато тръгнеш

да ходиш при царя,

поспри,

почакай,

остави името ти 

да стигне

преди теб.

© Борислав Пелов All rights reserved.

размисли за това, кои сме и къде отиваме 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??