Jul 16, 2007, 10:10 PM

Ин и Ян 

  Poetry
873 0 13

Ин и Ян са тука, на Земята! 
Те  търсят се,  все още не изгубили
надежда свята, че свойте светове
в едно ще слеят. Забленували


един за друг, Всемира преобръщат
в дирене на Общата магия,
която с нежност ще ги приласкае
под своето крило. И без носталгия


за миналите дни напред ще крачат,
защото светлото все тъй ще ги зове.
И няма тъмнина над тях да властва -
с любов преодоляват стръмни брегове.


Орисията на своята съдба открили,
сърцата им ще затуптят в едно.
Със тях до край ще бъде светлата магия -
феерия от ярки цветове. Дано!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??