Sep 19, 2010, 9:38 PM

Инстинкт 

  Poetry » Love
491 0 0

Да те докосвам се превърна в инстинкт за оцеляване,

но нощите без теб за мен са изтезание.

По устните, по кожата, в косите си ми ти.

Май се влюбих, а нещо така се промени.

 

Чувала съм песни за твърде бързо влюбване.

Май грешката направих, но ако с Бог сме свързани,

ще се моля, ще плача на колене дори

нещо да се случи и да се върнеш ти.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??