Jan 20, 2007, 12:29 AM

Иска ли някой да ми отговори? 

  Poetry
657 0 12
Банални теми-
болезнени истини,
валят безпощадно върху нас!
Хора сме-при това истински-
искренни и чисти по душа!

Злонамерени думи-
завистливо потракват зъби
в устите на лошите хора!
Има ли ги?И кои са те?
Иска ли някой да ми отговори?

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??