20.01.2007 г., 0:29 ч.

Иска ли някой да ми отговори? 

  Поезия
656 0 12
Банални теми-
болезнени истини,
валят безпощадно върху нас!
Хора сме-при това истински-
искренни и чисти по душа!

Злонамерени думи-
завистливо потракват зъби
в устите на лошите хора!
Има ли ги?И кои са те?
Иска ли някой да ми отговори?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??