Mar 11, 2008, 7:44 AM

Иска ми се... 

  Poetry
629 0 7
Вятърът ме погали,
в прегръдката си ме взе
и ме понесе
високо в синьото небе.
Люля ме нежно
сред слънчеви лъчи
и ме спусна плавно
в меките ти коси.
Там, в топлото се сгуших
и... заспах.

Аз съм пухче
от глухарче.

Иска ми се...



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??