Mar 23, 2005, 11:11 AM

исках,но не мога 

  Poetry
1256 0 1
Пожертвах всичко за теб, себе си дори.
За тебе тихо плачех нощи и дни,
пред теб стоях с поглед студен,
а сърцето плачеше вътре в мен.

Исках да скрия болката голяма
и всичко между нас да забравя,
но, повярвай ми, не е лесно,
щом за теб си мисля често.

Искам да съм силна
и теб да превъзмогна,
искам да те забравя,
но без тебе аз не мога.

© Силвия Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??