Apr 15, 2009, 9:57 AM

Искам 

  Poetry » Love
490 0 0

Аз искам вечно твоя да бъда

и да ме обичаш силно все така

с нестихваща обич - голяма,

голяма колкото света.


Аз искам цял живот да бъда твоето цвете,

да поливаш ме с ласки ти,

постоянно зиме и лете

да радвам твоите очи.


Аз искам да съм вишнев цвят,

а ти да си пчеличка,

да кацнеш на моя цвят,

за да не съм самичка.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??