Jun 13, 2007, 9:36 AM

ИСКАМ 

  Poetry
597 0 3


Аз съм морето от момини сълзи
и лятото от дневните умори.
Не искам за любов да питаш ти,
а за любов да ми говориш.

По сила се равнявам на света,
по буйност, с вятъра съм равна.
Не искам да съм твоята сърна,
а твоята тигрица, любожадна.

Отблясъци от лудост са очите ми.
Ръката ми е жареща коприва.
Не искам жаждата ти да гасят сълзите ми,
а мойта обич, смела и парлива.

© Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??