Sep 21, 2011, 7:31 PM

Искам да остана на брега 

  Poetry » Other
490 0 3

               Искам да остана на брега


                      Искам да остана на брега

               на езерото с нежен аромат,

               да вдъхвам тайните на  вечерните сенки,

               да се топя от блясъка на лунната вода.

                    Искам да ме прегръщат приказните феи,

               да танцувам под опияняващите звуци на нощта.

               Искам да се сливам с топлината, с вятъра,

               с мекотата на вълните,

               да плувам в преливащи ухания,

               да шепна с устните на бриза,

               да се разтварям бавно във тъмата,

               да съм част от нощното дихание...

 

© Другата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??