Jan 18, 2011, 4:22 PM

Искам да съм с теб 

  Poetry » Love
783 0 3


Искам да съм с теб.

Да изпълваш дните ми.

Да ме топлиш в нощите.

Да крепиш мечтите ми.

 

Искам да съм с теб.

Заедно усмихнати.

Заедно намръщени.

Заедно притихнали.

 

Искам да съм с теб.

В радост и тревога.

Да вървим напред.

Да сме си опора.

 

Искам да съм с теб.

Заедно да остареем.

Двама ли сме, с любов

всичко ще преодолеем.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??