Sep 25, 2021, 9:27 AM

Искам да те "любя" 

  Poetry » Love
410 1 0

Не е това, което си мислиш,

искам да те "любя" с думи сладки,

да ти кажа колко са красиви твоите зелени очи,

бих ги познал сред хиляди други - те са прозорец към една красива душа,

ти си една зряла и привлекателна жена, която искам да обсипя с чудеса,

разцъфнала си като цвете, омайно, лъчезарно и красиво,

ти си истинска жена, с която бих прекарал вечността,

за тебе бих сторил чудеса, без да очаквам нищичко в замяна,

искам да направя всеки твой ден прекрасен с усмивка на уста,

искам да ти предам частица от себе си, за да ти помага в трудните моменти,

желая те, но знам че не мога те имам,

затова с тези думи, искам да ти кажа, че те обичам като приятел,

твоето приятелство ме прави щастлив и ми дава мир,

знам че чувства объркани имам в мен,

но знам едно, че ти си мой приятел, който трябва да ценя,

ценя всеки момент пишейки си с теб,

ценя всеки път, когато си говорим,

ценя всеки ден, в които ти се сетиш за мен,

и искам да ти благодаря в отплата,

пожелай си нещо, и ще бъде твое,

знам го аз че приятели ще бъдем - днес, сега, утре и до края на света.

 

 

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??