на Г.
искам да ти кажа
"Обичам те",
когато нощем призован си от съня
вместо това се сгушвам
тихо в раменете ти
прокарвам пръсти в дългата коса
искам да ти кажа
"Обичам те"
когато в утрото оставяш ме сама
вместо това ти махвам
със ръка изпращам те
отвръщаш ми с усмивка и дъга
искам да ти кажа
"Обичам те"
когато двамата по улица вървим
и ти отново се шегуваш
със очите ми
асфалтът под краката ни звъни
искам да ти кажа
"Обичам те"
когато вечер свещите горят
и само песни на щурци
в прозорците напомнят
че две влюбени планети си шептят
искам да ти кажа
"Обичам те"
със този стих с дъха си
и с мечти които виждам сбъднати
след време защото в тях сме
аз и ти
~ ~
© Елица Георгиева All rights reserved.
Ани, усмивката я приемам, като знак че стиха ти харесва!Една усмивка и от мен за теб!-