Jun 10, 2009, 10:39 PM

Искам, искам, искам. 

  Poetry
1477 0 26

Звъниш в месеца - веднъж.

Ужасно мразя се, че вдигам.

Да, знам, въпросът е един.

Ще ходим ли в квартирата?

И искам да ти кажа - не.

И искам чашата в главата ти да счупя.

И искам да се отърва от теб.

Да бъда първата, която те напусна.

И искам.

Но ужасно съм  зависима.

И да те мразя искам.

Всеки ден по много.

Но съм готова да убивам всички,

ако за тебе чуя нещо лошо. 

И искам месец цял любов,

не ден от месеца за любене.

И искам да те отнесе потоп.

Но мене в тебе губя.  

И искам. Мътните те взели.

Да те убия, ако днес те няма.

А  после е  морето до колене

   ако лежиш до мене на дивана.

И искам.   

Но пък ти  звъниш. Въпросът е един.

Ще дойда... що за питане.

В поредния ми

месец "безлюбовен"

готова съм  да те  обичам.

Да те обичам.      

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??