Звъниш в месеца - веднъж.
Ужасно мразя се, че вдигам.
Да, знам, въпросът е един.
Ще ходим ли в квартирата?
И искам да ти кажа - не.
И искам чашата в главата ти да счупя.
И искам да се отърва от теб.
Да бъда първата, която те напусна.
И искам.
Но ужасно съм зависима.
И да те мразя искам.
Всеки ден по много.
Но съм готова да убивам всички,
ако за тебе чуя нещо лошо.
И искам месец цял любов,
не ден от месеца за любене.
И искам да те отнесе потоп.
Но мене в тебе губя.
И искам. Мътните те взели.
Да те убия, ако днес те няма.
А после е морето до колене
ако лежиш до мене на дивана.
И искам.
Но пък ти звъниш. Въпросът е един.
Ще дойда... що за питане.
В поредния ми
месец "безлюбовен"
готова съм да те обичам.
Да те обичам.
© Наталия Божилова Всички права запазени