Nov 25, 2018, 10:46 AM

Искам само това 

  Poetry » Other
505 0 0

 

Искам само болката да спрe,

непосилна за моето сърце.

Искам само болката да спрe,

стара рана да спре да кърви.

Искам само болката да спрe,

светлина да озари моята душа.

Искам само болката да спрe,

и света да обърна.

Времето, не мога да върна.

Стига толкова- вече порастнах.

Искам само болката да спрe,

спокойно да бъде моето сърце.

Пътят е стръмен, трънлив.

Горда съм, зная това.

Силна, не зная. Може би да.

Може би не.

Умея да търпя, но до кога?

Нося цялото бреме.

Неволята не търся.

Искам само едно.

Болката в сърцето да спре.

© С. П. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??