Oct 15, 2007, 11:36 AM

Искам те 

  Poetry
811 1 1
Искам да съм с теб,
макар и да не съм те опознала.
Искам да те имам,
макар и друга да те притежава.
Искам да те обичам,
макар да знам, че ще боли.
Искам те завинаги,
какъвто и да си!

© Елена Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сладникаво!Постно!Тва не е поезия за мен!Сори..ама казвам,квото мисля...
Random works
: ??:??