Nov 23, 2014, 11:59 AM

Искам те 

  Poetry » Love
565 0 2

Погледни ме да видя очите ти,

усмихни се да радваш света.

Отпусни се кажи ми мечтите си,

за да мога да ти ги даря.

 

Аз човек съм, нормален като всички,

ала умея да решавам съдби.

Мога да ти направя белички,

както лоши,така и добри.

 

Да изпълня душата ти с радост

или върху теб да стоваря света.

Да добавя в живота ти сладост,

но и в кафето да сипвам солта.

 

Ще ти свалям звезди от небето

и в съня ти ще бъда дори,

и доволен ще съм само дето

виждам твоите щастливи очи.

 

© Спомен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??