Jul 27, 2013, 3:35 PM

Искам те, но не мога да те имам ... 

  Poetry » Love
1402 0 1

Кога ще те намеря, аз за теб не спирам да копнея.

Мили думи да ми изричаш и във вярност да ми се вричаш.

Неусетно с теб да полетим

и на любовта да се насладим.

Да ме прегръщаш силно под звездите

и да си осъществим заедно мечтите.

Да ми казваш колко ме обичаш

и името ми нежно да изричаш.

За теб да бъда най-добрата - 

това ми е мечтата.

Че ти си всичко за мен

ще ти го докажа някой ден.

Искам да сме заедно сега, 

но виждам как те изпускам без да искам това.

Опитах се да съм с теб сега,

но в мене има само празнота.

Това ми носи болка и тъга, 

но може би е просто съдба.

Ще срещнеш някой ден

по-добра от мен.

Желая ти, бъди щастлив с нея,

но аз без теб не мога да живея.

© Теодора Делиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??