Mar 2, 2007, 1:49 PM

Искаш да се върна... 

  Poetry
743 0 1

Да изневериш не е никак малко,
ти пренебрегна мен и моето сърце.
Поигра си, без да се замислиш,
че ще загубиш това, без което не можеш дори да заспиш.
Сега вече завинаги сме разделени,
в мен остана само споменът от твоите ръце
и дълбоките рани в твоето сърце.
Не съжалявай, в мен всичко умря
много преди да разбереш, че зная за това.
От огъня не останаха и малки, мънички искри,
ти се постара да ги погубиш.
Сега ме молиш, не разбрал,
че тая, която обичаше тогава, умря...

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??