Apr 30, 2015, 11:58 PM

Искаш ли да потанцуваме? 

  Poetry » Love
379 0 1

Искаш ли да
потанцуваме?
Ще ме хванеш
за ръката,
аз пък теб -
през кръста,
ще се смеем
под дъжда
и ще поскачаме
там, близо до
водата.
Тогава,
във един момент,
ще те погледна
във очите,
ти ще се усмихнеш,
както само ти
си можеш,
и точно във
секундата, онази
последната секунда,
преди да те
целуна,
сигурен съм,
това ще е
секундата, в
която аз ще
се събудя.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??