Apr 24, 2021, 10:49 PM

Истини 

  Poetry » Phylosophy
318 0 0


Стене намръщен животът -
дебне коварно хаплив.
В него се блъскам и потя.
Искам да бъда щастлив...

Толкова истини има,
лутам се често из тях.
Зъзна в студената зима -
топлото лято съзрях.

Срещам мечтаната фея.
Дни ми дарява без свян.
Грешник си тръгвам от нея -
после превръщам я в блян.

Път от любов и надежда
търсим по целия свят.
В пристан съдбата отрежда -
нашите чувства да спят!

 

© ИВАН МИЛАНОВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??