Jan 28, 2007, 1:18 PM

Истинска 

  Poetry
594 0 0

Аз съм толкова истинска,

колкото птичката, която лети.

Аз съм толкова истинска,

колкото цветето, което цъфти.

Аз съм толкова истинска,

и те обичам сега.

Аз съм толкова истинска,

моля те подари ми мига.

Аз съм толкова истинска,

колкото и ти,

повярвай ми, важно е, не мислиш ли?

 

 

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??