28 янв. 2007 г., 13:18

Истинска 

  Поэзия
668 0 0

Аз съм толкова истинска,

колкото птичката, която лети.

Аз съм толкова истинска,

колкото цветето, което цъфти.

Аз съм толкова истинска,

и те обичам сега.

Аз съм толкова истинска,

моля те подари ми мига.

Аз съм толкова истинска,

колкото и ти,

повярвай ми, важно е, не мислиш ли?

 

 

© Красимира Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??