Oct 18, 2008, 4:13 PM

Истинска жена 

  Poetry » Love
1036 0 5

Да обичаш не само лицето,

но да обичаш най-вече сърцето,

да му обичаш безкрайно душата,

да го обичаш повече от теб самата!

 

Да искаш да бъде щастлив,

да го укротяваш, когато е див,

да му вземеш студената ръка в нощта

и да я стоплиш със своята топлина!

 

Да го целунеш, когато е зает,

да му дадеш сила да върви напред,

да вървите заедно във такт,

да преодолееш магарешкият си инат!

 

За да обичаш така един човек,

трябва да искаш да сте заедно вовек,

трябва да забравиш що е това лъжа,

трябва да си истинска жена!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??