Питаш каква съм аз, всеки ден -
няколко реда мога да кажа за мен...
Само когато мога, тогава прощавам,
а щом поискам, винаги успявам.
Докосна ли те, знай - възпламенявам,
но когато аз целувам - душата нежно сгрявам.
Дотук всичко в мен е прекрасно,
но има в мен нещо ужасно -
когато някой истински обичам,
аз силно него наранявам.
Ще можеш ли да ме обичаш ти,
като знаеш, че много ще боли?
Ти каза, че любовта не е само розови мечти,
а понякога има и кървави сълзи.
Въпреки всичко, много се обичаме
и усещаме същото дяволско привличане.
Когато някой ме попита: "Това ли е любовта?",
с радост и усмивка отговарям: "Да, това е тя!"
© Яничка All rights reserved.