Dec 25, 2011, 7:02 PM

Истински сонет 

  Poetry » Love
506 0 2

Истински сонет

О, как се радвам, че те имам!
При тебе винаги ще спра...
Дори за мене да е зима,
цветя за теб ще набера!...

Смирен  до тебе ще остана...
И ще лекувам  твойте рани!...
И днес, макар че не съм млад,
обичам теб и този свят...

За мен ти истинска остана!...
И днес над мене  имаш власт.
Целувам ти ръцете аз!
И все зад тебе  ще застана...

В живота ми една си ти!
Не бе ми  само хоби ти!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря,че по достоинство оценявате истините, които и мене ме вълнуват...Поздрави и пожелания по случай празниците!
  • Да, любовта, особено истинската, не е хоби!!! Ха-ха-ха! Много оригинално казано! Поздрав!
Random works
: ??:??