May 19, 2009, 12:16 PM

Истинските ми чувства 

  Poetry » Love
772 0 1

Какво трябва да направя,
за да те видя отново.
Може би трябва да е перфектно
за теб и мен.

Трябва да го кажа гласно.
Моите чувства имат навика да растат.
Те са сто процентови истински.
Въпреки че съм сигурен, че го знаеш вече.

Двойната страна на личността
като мога да крещя или да съм срамежлив.
Ти ме третираше като че ли съм не видим.
Което ми донесe само сълзи.

С теб мога да говоря с часове,
но на следващия ден нито здрасти.
Трябва да изкрещя "Обичам те".
За да покажа истинските си чувства.

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??