Feb 24, 2007, 10:08 PM

Істраст за тебІ 

  Poetry
697 0 0
За тебе всичко аз ще сторя,
главата си даже в огъня ще сложа!
Красотата си бих ти дарила,
само да съм аз до тебе жива!

Бих те дарила с щастие прекрасно,
даже и да не е много наясно!
Душата си ти бих дарила,
с много обич обкръжи я!

Люби, обичай ме така,
дари ме с топла длан и да усетя
страстта,
изгаряща сега нашите разгорещени тела!

Искра просветва във ноща,
нека усетя любовта!
Незабравим нека да направим ний мига,
обичай ме, обичай ме така...

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??