Oct 12, 2008, 9:18 PM

Из дневника на един луд!? 

  Poetry
544 0 2
Със сърце си полагам аз усилие
да спра лудостта, надвиснала над мен,
но в душата тегне черното безсилие,
попадам аз във робство, в плен.

Лутайки се сам в мрака,
с разперени ръце, желаейки аз нежност,
знаейки, че там все пак някъде ме чака
с разпилени от вятъра коси и приказна кокетност.

Надеждата не искам аз да я загубя,
да се откъсна от таз лудост-самота,
сърцето мое с радост ще погубя
за капчица женска красота.

© Евгени Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??