Jul 21, 2019, 7:42 AM

Из : " Дневникът на Арти " 6 (Голдън ретривър) 

  Poetry » Humour
414 0 0

Арти - ПиарШен

 

Тъй професора научи мама,
Той е истински Пиармен,
Да започвам от зарана - 
На рекламата съм фен:
"Безлюден плажът е,
С прекрасни дюни,
Морето чисто е,
Така е винаги през юли..."

 

Мен всеки Арти ме нарича 
И в Арт-а аз съм ШЕН.
Китара, глас и микрофон,
Клавишните добавят тон.
В къщи ни е весело
Свирим си унесено...
Това защо ви го говоря,
Опитвам се да гоня
Носталгия - обратно към дома.

 

Той - тати днеска каза:
" Стигат ни и толкоз дни!"...Ами?
Разбрахме се за дълго мързелуване, нали?!
Ето колко ни е хубаво 
На плажа тих и пуст.
Безспорно, не ще и думало,
Че вълните ни шумят на пук.

 

И ще завърша със реклама:
" Дневникът следете и от панорама -
При Лидия сме, то се знай - 
На язовир Батак е също Рай!"

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??