Sep 20, 2022, 9:14 AM

Избави ме от мрака! 

  Poetry » Love
319 0 2

Ела, измръзнало сърце стопли,

просто за нежност то копнее,

ела, спаси ме ти от сили зли,

с теб сал хармонично се живее.

 

Моето слънце вече го няма,

в душата светлина не блести,

за теб просто тя е замечтана,

с теб само тя може да лети!

 

За лъчи, за щастие жадувам,

прояви към мен човещина,

в мрак самотна душа тъгува,

тя просто иска от теб топлина.

 

А твоята не се и сеща за мен,

но в сърце винаги ще те има,

ела, та в него просто да е ден,

моля те, от тоя мрак избави ме!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??