С ръка опипвам слепите стени,
с надеждата пролука да открия.
Превръзката върху избодени очи,
неусетно е залепнала по мярка.
Така се сливат мрак и светлина,
че размазано се вижда във безкрая.
Надеждата в припламнала искра,
ще чакам в буен огън да прерасне.
© Пепи Оджакова All rights reserved.
ще чакам в буен огън да прерасне.
И ще стане, Пепи, вярвай! С обич!