Днес избрах да бъда щастлива,
ще захвърля далече всяка тъга,
ще се смея на глас, ще гледам игриво,
ще допусна до себе си пак любовта.
Днес избрах да бъда красива,
ще забравя за всички лоши неща,
ще изхвърля в коша всички обиди,
ще прегръщам с надежда всяка мечта.
Днес избрах да бъда любима,
няма да бъда самотна в нощта,
ще шепна на сън твоето име,
а сутрин ще бъде прекрасен света...
© Пламена Владимирова All rights reserved.