Oct 12, 2016, 10:06 PM

Изчезване 

  Poetry
183 1 0

Всички ще ме разберете,

когато вече ме няма,

ще бъда далече,

както всичките връзки,

както водата,

която изтича между устните.

А охлювите са толкова

моногамни,

не им трябва друго,

освен да докоснат телата си.

И казваш “по дяволите”,

но не съм вече с теб.

И трябва да свикнеш,

а няма да свикнеш

да съм изчезнала.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??