Aug 11, 2011, 11:13 AM

Изглежда 

  Poetry » Love
429 0 6

Сърцето ми - изгладняло куче -

ръфа коричка надежда.

Награда за вярност не е получило.

Забравила съм го... изглежда.


Душата ми - онемяла птичка -

с очакване поглежда

на вчерашна нежност трохичките.

Забравила съм я... изглежда.


Любовта ми към теб - ненаситната -

пак живота ми - пасианс пренарежда.

Най-виновната, но и най-беззащитната.

Само нея помня... изглежда.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??