Jan 26, 2018, 2:15 PM

Изгорях за тебе, либе 

  Poetry
861 4 10

Изгорях за тебе, либе,
изгорях за тебе.
Че в сърце ми влезе, либе.
Че си във сърце ми.

 

Със душа познах те, либе,
и те нося в мене.
Като въглен париш, либе.
Като пламък грееш.

 

Като глад ме режеш, либе,
като жажда мъчиш.
И се моля, милно либе,
че да ми се случиш.

 

В очи ти потънах, либе,
и кога ръка ми галиш,
като песен ме изпълваш, либе,
като огън палиш.

 

Ум не ми остана, либе,
само тебе мисля.
Сили нямам веке, либе,
да те не подиря.

 

Дали ще ми дойдеш, либе!
Дали да те чекам!
Изгорях за тебе, либе,
изгорях от севда.

 

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??