Jun 22, 2006, 8:13 PM

ИЗГРЕВ 

  Poetry
659 0 3

   Няма нищо на света
   по красиво от това
   да почувстваш с душа
   раждането на деня!

   Изгревът е като песен -
   следва ритъма небесен,
   няма думи, няма ноти,
   но пък радост той ни носи!

   Когато слънцето изгрява
   и сърцето ти запява.
   Наслади се на мига,
   ще настъпи пак нощта!

   Изгревът любов възражда,
   изгревът любов заражда.
   Щом отива си нощта
   завладява ни деня!

   Щом огреят ме лъчи
   в мен започва да тупти
   сърце изпълнено с живот,
   сърце огряно от любов!

© Дори Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??