Sep 3, 2006, 10:47 PM

Изгубена любов 

  Poetry
765 0 5
Имах всичко... за което другите мечтаеха. Младост, красота, пари и любовта. Имах щастие в своите длани, а аз го търсех в една лъжа. Изведнъж загубих много, заради малкото което дадох. Не съзнавах колко много имам, и от глупост любовта ми отлетя. А аз само нея исках... но не защитих я с нищо, пуснах я на свобода... ...и като птица, друг пристан любовта ми завладя...

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??