3 сент. 2006 г., 22:47

Изгубена любов 

  Поэзия
766 0 5
Имах всичко... за което другите мечтаеха. Младост, красота, пари и любовта. Имах щастие в своите длани, а аз го търсех в една лъжа. Изведнъж загубих много, заради малкото което дадох. Не съзнавах колко много имам, и от глупост любовта ми отлетя. А аз само нея исках... но не защитих я с нищо, пуснах я на свобода... ...и като птица, друг пристан любовта ми завладя...

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??