Mar 13, 2009, 11:10 PM

Изгубени слънца 

  Poetry
608 0 2

                                                              Денят тъгува -

                                                              дълъг и самотен...

                                                              Но чу отнякъде

                                                              гласа ти

                                                              и осия ме

                                                              с рой слънца!

                                                              Дъгата заблестя

                                                              в очите му,

                                                              още неизсъхнали

                                                              от сълзите!

                                                              С вятъра

                                                              косите тръгнаха.

                                                              Скрити

                                                              в клоните

                                                              за утре!

                                                              Бързо късче

                                                              слънце

                                                              взех

                                                              за утре,

                                                              когато няма

                                                              тук да е

                                                              гласа ти!

 

© Лушка Кочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??