Dec 6, 2017, 12:32 PM

Изкупление 

  Poetry » Phylosophy
261 1 8

Ако през

живота проумееш

и че няма

смисъл да живееш,

 

то поне

да можеш да съзреш

за какво

си струва да умреш.

 

Тъй ще имаш

някаква си слава –

няма да

потънеш във забрава!

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??