Oct 26, 2011, 1:35 PM

Изкушение 

  Poetry » Love
581 0 2
Искам в тебе да се гушна
и двама да вплетем тела.
Обичам те, аз тихо да прошушна
и да се любим чак до сутринта.
 
И нека времето за нас да спре,
и нека се разтапяме в наслада.
Повярвай, само с теб ми е добре
и само с теб се чувствам млада.
 
И всеки път, когато ме докосваш,
за теб горя, обзета от вълнение.
Знай, само ти така ме омагьосваш,
любимо мое сладко изкушение.

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??