Mar 21, 2021, 7:32 PM

Изкуството - жертва на материалния свят 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
351 1 1

И отново сетих се за теб
Бъдеще така неясно
Какво ще правим занапред?
Толкова ли ще е ужасно ?

Адвокати, биолози трупат пари
А изкуството от калта опитва да излази
Някой извика: Не е така винаги!
Добрата мисъл нека те полази!

И запяват дружна песен
Осмиват се тъй приятно
Вече не е есен!
Много ни е лятно!

© Лия Мих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Какво да кажа...много тъжно описание на това как всичко може да бъде заменено и откровенията могат да бъдат не чак толкова откровени. Отговор към коментара на Ивайло Христов.
Random works
: ??:??