Jul 13, 2006, 9:52 PM

Измама 

  Poetry
897 0 0
Мислих, че всичко бе истина,
че ти наистина по мен гориш,
но всичко се обърка, Господи,
какво аз ли сгреших?
Ти просто си се подигравал с любовта ми,
аз бях поредната ти жертва
и това ме наранява адски.
Всичко бе измама,
още не мога да повярвам,
лъгал си ме с насмешка,
че сляпо аз ти вярвам.
Но аз не те излъгах,
наистина теб обичах
и с истински чувства думите "Обичам те" аз изричах.
Незнам какво да изпитвам,
в душата ми горят смесени чувства,
но макар и да не искам
повече любовта в мен бушува.
Това че се подигра с мен явно не засяга,
защото да те забравя, не мога да направя!

© Даниела Джамбазова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??