Nov 29, 2013, 4:03 PM

Изневяра (акростих) 

  Poetry » Love
622 1 2

 

Този път си тръгвам (за последно)

И даже спомените няма да си взема,

Молбите ми към тебе се изчерпаха, а

Истините ти лъжовни не приемам.

Измислена любов не ми е нужна,

За истинско обичане копнея.

Не искам вечно да съм другата,

Един живот (тъй кратичък) живеем.

Вземи си думите и ласките измамни, а

Ето, аз сърцето си ще взема, с

Ръцете ще прегръщам не на заем

И пак ще съм щастлива (в друго време)...

© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Изключително интересно произведение!!МНОГО ми хареса!!БРАВО!!Моите поздравления!!!
  • И пак ще си щастлива - в скоро време!
    Поздрав, Биляна!
Random works
: ??:??