Feb 14, 2006, 2:39 PM

Изповед 

  Poetry
623 0 1
Аз исках всичко да ти подаря,
да храня душата ти
с най – чистата сълза.
Аз исках всичка да ти дам,
да изпея за теб
най – болезнената песен,
да ти разкажа
най – прекрасната поема.


Аз исках всичко да ти споделя,
очите, който те търсят,
устните, които те жадуват,
ръцете, които те искат
сърцето, което те чака,
мен, която те обича.


Аз исках всичко да ти взема,
и всичко да ти дам.
Защото най – болезнено е,
човек да бъде сам.


Аз нищо не ти подарих
и нищо от тебе не взех.
Но ако ти пожелаш
бих се родила отново,
бих живяла, както ти искаш
и бих умряла още сега,
стига ти да го искаш...

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Според мен тази изповед е много досадна.В крайна сметка поговори с човека и ако не те иска намери си друг.
Random works
: ??:??