May 19, 2006, 12:22 PM

Изпращам с радост пак нощта 

  Poetry
587 0 2
  • Изпращам с радост пак нощта,
    посрещам утрото с надежда,
    че днес добър ще е денят,
    а, утре ще е сбъдната мечта.
    Залязват утрините мълчаливи,
    преди да се родят заспиват,
    защо реалност не видели,
    надеждите ми сънени застиват.
    Вихрушките дълбаят ми челото,
    по ъглите на моите очи тънцуват.
    Рисуват тайно по сърцето,
    бленувани мечти сънуват.
    А аз със вдигната глава,
    годините си в шепите не крия.
    Отдавна младоста не ми е сила,
    а любовта, която в мен се е стаила.

 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??