Sep 27, 2013, 7:47 AM

Изпрати ми ангел 

  Poetry » Love
565 0 4

 

                                                                           Заглавие и идея   -  от Скорпиънс


http://www.youtube.com/watch?v=-PPJxZmYoi8

 

Изпрати ми ангел – да ме пази,

да ме чака и да ме обича.

Да отблъсква подлости, омрази,

само светли чувства да привлича.

 

Изпрати ми ангел – да ме топли,

в нощите, когато теб те няма.

Да разбира скритите ми вопли,

да предчувства злоба и измама.

 

Изпрати ми ангел – да ме грее

с любовта ти – истински красива.

С твоя смях единствен да се смее,

заради това  да бъда жива.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??