Jan 6, 2009, 4:47 PM

Израстване 

  Poetry » Other
1031 0 29

Прелистваш страничка
още една,
от  книгата своя -
житейската.
Допълваш  с уроци
нелека съдба.
Израства душата -
библейската.

Годините дар са. 
Не им се мръщи!
С усмивка посрещай
нещата.
Свещица поредна
с радост духни.

С любов запази
светлината й!

И нека денят ти
днес е красив!
Наздраве,
приятелко моя!
Желая ти обич
по пътя щастлив
и Вяра -
да минеш завоя!

   

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??